tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tekemisen puute ei ole tullut kyseeseenkään!

Voi jehna, taas pikku tauko kun olen kirjotellut, voivoi!
Kävin keskiviikkona fysioterapeutilla töiden jälkeen tämän mun selän takia, kun koko selkä ihan jumissa ja kipeä. Fyssari hieroi sitten mun selkää, ai että kun sattui mut teki hyvää silti ja antoi mulle ohjeita, että joudun tallillakin kantamaan kaksi vesiämpäriä, jossa on saman verran vettä ettei toiselle puolelle tule liikaa painoa ja joudun opetella korjaamaan seisomisasennon, kun nyt seison vatta edessä ns "baanimuodossa" ja siitä jouhtuu kuulemma mun alaselän säryt. Kaikkea sitä, täytyypi alkaa siis opettelemaan.

Keskiviikkona oltiin myös tallilla, ja Janina teki iltatallin ja itse menin Fannin kanssa laitsalla ilman satulaa pääosin käyntityöskentelyä, mutta hieman ravia. Meni tosi kivasti ja rauhallisesti.
Loimitin ja laitoin lämpölinimenttiä kaulaan ja helosania korvan taakse karvattomaan kohtaan.

janina ja fanni


Perjantaina oli kaverini 19v synttärikemut ja eksyinhän minäkin sinne ja aivan mahtava meno oli ! Paljon tuttuja ja älyttömän mukavaa seuraa ja paaaaljon ihmisiä!Lauantaina menin sitten äitin, Janinan ja Janinan kaverin kanssa tallille liikuttelemaan neitiä, kun päästiin tallin pihaan niin siellä se nökötti tarhan portilla korvat pystyssä meitä katellen, enhän mä voinu olla lässyttämättä sille. Hain Fannin tarhasta ja Janina ja Emppu harjasi Fannin ja laittoi sille suojat, kun itse laitoin satulan ja suitset.
Suitsien laitossa neiti on taas keksinyt vanhan tavan käyttöön, että kun laittaa riimun kaulalle ja yrittää laittaa suitsia päähän, niin nostaa päänsä pilviin, ja kun Fanni ei mikään pienin elukka ole niin sen pään saaminen sieltä pilvistä ei ole niin helppoa, mutta kun neiti huomaa, että en anna periksi, niin se laskee päänsä nöyrästi niin, että saan laitettua suitset sen päähän ;).
Mentiin laitsalle ratsastamaan ja Emppu ratsasti ensin ja Janina talutti Fannia ja Emppua muutamat "kentän" kierrokset käynnissä, jonka jälkeen Janina ite hyppäsi selkään ja ratsasteli siinä pieniä ravipätkiä ja käynnissä taivutteli ympyröillä yms.
Itse ratsastin vielä lopuksi ja ravailin aika paljon, tein siirtymisiä yms. Laukkaa en nostanut tälläkertaa.
Ratsastuksen jälkeen loimitin Fannin, laitoin kaulaan ja selkään linimenttiä ja rasvasin helosanilla korvantaustan.Maanantaina mentiin kaverini Riikan kanssa tallille ja käytiin tekemässä käyntilenkki maastossa niin, että itse ratsastin Fannia ja Riikka Melexiä, vaikkakin käynnissä piteleminen oli välillä jokseenkin hankalaa kun kaksikko olisi vaan halunnut kiitää eteenpäin. Meni kuitenkin oikein mukavasti lenkki, vaikka vähän tihkutti räntää tms.
Tallille tullessa loimitettiin molemmat fleecevuorellisilla sadeloimilla ja Fanni sai vielä kaulakappaleen, helosanit ja linimentit.

Tänään kaverini Katja menee ratsastamaan Fannin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti