keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Look at my horse, my horse is amazing

Sammutat herätyskellon sen soidessa 8:20 ja luulee nousevansa pian ylös, mutta nukahtaakin uudelleen ja herää 9:20 ja työt alkavat 9:30. 
Eli myöhästyin tänään töistä, koska onnistuin nukkumaan pommiin! Onneksi ei ole kun se 300-500 metriä töihin, joten pääsin jo paikanpäälle kymmentävaille kymmenen, en kerennyt juomaan edes aamukahvia, joten huitasin kupposen kuumaa naamariini heti kun pääsin töihin. Muuten päivä mennyt ihan kivasti, oltu tallilla ja yksi kaveri tuli käymään tässä meillä.



Maanantaina  käytiin tallilla Janinan, äitin ja Janinan kaverin kanssa. Meillä oli Melexiin "liikutuslupa" koska omistaja itse alkuviikon matkoilla, joten haettiin Fanni ja Melex tarhasta ja itse aloin siivoamaan karsinoita jälleen, kun muut harjasivat hepat ja laittoivat ratsastuskuntoon.
Mentiin isolle pellolle ratsastamaan ja Fanni oli ihan kivalla päällä, vaikka energiaa tuntui taas olevan ja olisi halunnut viipottaa pää kolmantena jalkana paikasta A paikkaan B.
Laukkailtiin suhteellisen paljon, kun toimi ihan kivasti ja koitettiin saada taas hieman energiaa pois. Janina pyöriskeli Melexin kanssa pellon toisessa päässä ja ravaili ja laukkaili myös hieman.
Eipä mulla mitään kummempaa oikeastaan tästä maanantaista, hepat pääsivät vielä tarhaan loimien kanssa kun palattiin takaisin tallille.

Tässä tää meidän uus Stubbenin estepainotteinen yleissatula :)


Tänään eli keskiviikkona äiti siivosi karsinat silläaikaa kun laitettiin Jansun kanssa Melex ja Fanni ratsastuskuntoon. Harjatessani Fannikkaa, huomasin, että siltä on tosipaljon lähtenyt talvikarvaa, JES IHANAA! Muut hepat vielä kunnon talviturkissa.
Janina ratsasti taas Melexiä ja itse menin meidän neidillä kun mentiin pellolle pyörimään.
Fanni toimi tosi kivasti, oli suhteellisen herkkä ratsastaa ja kuunteli apuja tosi hyvin, olen oikein tyytyväinen. Käynnissä ja ravissa meni oikein hienosti peppu alla, kunhan ei päästänyt kaasuttamaan enempää, laukkakin toimi ihan mukavasti ja meni rauhallisesti, eikä mitään kauheaa kiitolaukkaa pitkin peltoa. Eipä Janinalla ja Melexilläkään näyttänyt pahemmin ongelmia olevan, hekin menivät hienosti.
Tallilla molemmille hepoille fleecelliset sadeloimet ja pääsivät tarhaan vielä.

Hieno mamma! (kuvanlaatu  kamala, pahoittelen)


Asiasta kukkaruukkuun, itteänikin (luultavasti muitakin) pännii noiden kuvien laatu, toi samsungin digikameralla kun ei näköjään kovin laadukkaita kuvia saa, pahoitteluni siitä! Taidan ostaa uuden kameran tässä jossakin kohtaa niin olisi kivampi näitä kuviakin lisäillä. Ja uusi ulkoasu on suunnitteilla, kunhan siihen saan kivat aja HYVÄLAATUISET kuvat ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti