tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hyvää pääsiäistä, hieman myöhässä kylläkin!

Nyt ihmiset alkakaa painostamaan minua kirjoittamaan useammin, kun itse en muista kun olen tälläinen lahopää!

Aloitetaampa vaikka pääsiäisestä, ihan mahtava loma ollut muutamia vastoinkäymisiä lukuunottamatta. Serkut olivat meillä koko loman ja tulihan sitä shoppailemassakin käytyä kauppakeskus Myllyssä Raisiossa. Oltiin myös serkkuni Heidin, joka on saman ikäinen kuin itse olen, mökkeilemässä kaverini mökillä ja viettämässä upeeta pääsiäistä mahtavassa seurassa. Itsehän heitin talviturkinkin menemään ku pulahdin saunasta mereen uimaan, pakko myöntää, että kylmää oli. 
Uimisen seurauksena onnistuin myös rikkomaan varpaani, enkä vieläkään tiedä mikä siinä on kun astumaan en pysty kunnolla, lääkäriinkö? Noh, ehkä olisi tarvetta.




Fannilla on mennyt ihan kivasti, en nyt muista mitä kaikkea tässä postausvälissä on tapahtunut, mutta viimepäiviltä voisin kirjoitella jotakin;

Lauantaina Fannille laitettiin vihdoin ja viimein uudet kengät, mutta muuten vapaapäivä kun serkut odottivat kotona kaupoille lähtöä ja itselläni oli tuo varvas sen verran kipeä, että tuskin olisin edes päässyt selkään, saati sitten pystynyt pitämään sitä kunnolla jalustimessa. 


 Maanantaina eli eilen menin äitin ja Janinan kanssa tallille, ja tein itse iltatallin valmiiksi sillä aikaa kun he laittoivat Fannin ratsastuskuntoon.
Hyppäsin itse selkään ja lähdettiin yhdelle pellolle ratsastamaan, koska siinä oli paljon tilaa ja hyvä pohja. Janina ja äiti ajoivat edellä autolla sinne. 
Mentiin siinä pellolla varmaankin joku puolituntia ja päästiin laukkailemaankin oikein kunnolla, mutta ihmettelin miksi Fanni lähtee yht'äkkiä vaan lujentamaan vauhtia ja tuntui siltä, että se juoksee alta pois ja syy tähän löydettiin tallilla; Fannilla oli sään kohdalla haava (luulisin, että joku tarhatovereista purrut?), jota Janina ei ollut kuntoon laittaessa huomannut. Ei muutakuin helosanit siihen ja nyt taukoa sitten ratsastuksesta kun se on niin pahassa kohtaa. Täytyypi sitten liinassa juoksutella yms.
Tallilla sai Fanni vielä linimentit jalkoihin ja loimen niskaansa ja pääsi takaisin ulos vielä :)


Tilannekuva, siksi kädet :D


Ja vielä, millä te ihmiset teette nuo upeat bannerinne?!  Mulla alkaa pännimään tuo mun banneri ja ulkoasu muutenkin, koko blogin ajattelin rempata kunhan saisin sen bannerin sellaiseksi, että myös itse ja muutkin ovat tyytyväisiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti