tiistai 17. huhtikuuta 2012

Always remember you’re unique, just like everyone else.

Jaahas, se olis sitten taas työviikko pienen sairastelun jälkeen (again!), oli kyl tosi kiva päästä taas takaisin. Viimenen työpäivä olis sitten 11. toukokuuta, mutta en tiedä vielä jatkanko tota, kun sitten menis jo kesäkuun puolelle ja kaikilla loma sillon ja sillon on parasta aikaa kun lomat alkaa. Toisaalta taas töistä tulis rahaa, mut pitää nyt kattoa mitä tapahtuu.
Oon nyt punkannu iskän kämpässä kun paljon lyhyempi matka töihin, niin saa nukkua pidempään ja iskä on töissä niin rauha ja hiljaisuus ;)Keskiviikkona mentiin tallille Janinan ja Janinan kaverin kanssa. Tytöt harjasi Fannin ja laittoi suojat silläaikaa kun ite tein iltatallin ja siivosin karsinat.
Päätettiin sitten, että lähdetään tekemään kärrylenkki niin saadaan Fanniltakin energiaa pois.
Laitettiin sitten kärryt perään ja sain valjaat asetettua niin etteivät ne mene sen haavan päälle, joka osittain oli jo umpeutunut ja ängettiin kaikki kolmen niihin kärryihin, missä normaalisti pystyy istumaan kaksi, joten tytöt oli penkillä kunnolla ja itselläni oli toinen jalka kärryn ulkopuolella, mutta hyvin se meni eikä ollut edes paha istua.
Tehtiin noin 6-7km lenkki kun Fanni oli tosi kivalla päällä ja kuunteli hyvin, vaikkakin reippautta kyllä löytyi kun vähän antoi mennä kunnolla niin kivet vaan kolisi kärryihin.
Tallilla putsattiin vielä haava ja laitettiin siihen helosania ja jalkoihin linimentit, jonka jälkeen neiti pääsi takaisin tarhaan loimen kera vielä muutamaksi tunniksi.


Lauantaina mentiin sitten iskän ja Janinan kanssa Fanneilemaan ja harjattiin neiti oikein kunnolla, voi että vihaan tätä kevättä kun karvaa lähtee ihan kiitettävästi ja sitä on sitten ittelläänkin esimerkiksi suussa! Noh, ainakin saatiin taas vähän turkkia pois :)!
Katsoin selässä olevaa haavaa joka oli jo umpeutunut aika hyvin, mutta ajattelin ihan varmuuden vuoksi vielä olla ratsastamatta, jos se on vielä kipeä, joten pistettiin suojat jalkaan ja suitset päähän ja mentiin laitumelle juoksuttamaan liinassa Fannia, tai ainakin yritettiin juoksuttaa, koska Fannihan ei tosissaan ymmärrä tota liinassa menon ideaa niin eihän siitä mitään tullut kun seurasi minua vaan kokoajan. Jossain kohtaa tajusi mennä muutaman kierroksen ihan ympyrällä, ja kehuin kovasti, kunnes taas tuli kiehnäämään ja huvikseen siinä hyppi pystyyn, vaikka mitään ei tehty (energiaako?).
Mitenhän saisin ton opetettua menemään liinassa? Koska tosissaan hermostuu juoksutusraipasta, sekä siitä että heiluttaisi liinan päätä....
Mentiin tallille takaisin siinä jonkun vartin-20 minuutin yrittämisen jälkeen ja Fannikka pääsi takaisin tarhaan sitten kavereiden kanssa.Sunnuntaina löydettiin satula Fannille, haettiin Turun suunnalta sovitukseen Stubbenin mustaruskea estepainotteinen yleissatula (kuvia myöhemmin) ja ihan mahtavaa kun sopi Fannille täydellisesti! Kiitos vain iskälle kun maksoi sen!
Sitten käytiin äitin kanssa Tarjoustalosta hakemassa Fannille uusi sadeloimi kun oli onnistunut hajoittamaan edellisen ihan palasiksi, joten sitä ei ollut mitään toivoa edes korjata. Ostettiin myös kaulakappale, mutta todettiin se liian isoksi ja pitäisi mennä vaihtamaan pienenmpään, toivottavasti löytyy sopivan kokoinen.
Ratsastin Fannin vielä sunnuntaina uudella satulalla, ja totesin, että istun ite paljon paremmin ja paremmassa ryhdissä kuin vanhassa satulassa. Fannikin meni tosi hyvin, tietty kun ei painanut mistään ja oon tosi tyytyväinen nyt tohon satulaan. Laukka pyöri tosi kivasti, eikä kaahottanut läheskään yhtäpaljon kun ennen, lienee parempi olla kun sopiva penkki selässä.
Ratsastin vain jonkun puolituntia, koska pyörittiin pikkutarhassa kun ei viitsitty isommalle pellolle kauas lähteä kun pimeä olisi tullut varmaan jo kun oli aika myöhä. Heitin Fannille loimen niskaan ja laitoin vielä tarhaan kun muutkin olivat. Selässä ollut haava oli umpeutunut hyvin jo, mutta laitoin siihen vielä helosania ihan varmuuden vuoksi.

pahoitteluni laadusta, kameran osto edessä


Sitten, ilmottauduttiin match show'hun Laitilaan 28.4. ja Mynämäkeen 5.5., odotan innolla kun päästään taas vähän reissaamaan! Ihanaa! :) Toivottavasti saisin mukaan kuvaamaan jonkun, ketä omistaa jonkun järkkärin tai muun sellasen millä saa laadukkaita kuvia niin saataisi ehkä bannerikin uusittua vihdoin ja viimein ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti