keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Hajonnutta tavaraa, hierojakäyntejä ja uusi ulkoasu

Jälleen täällä mutkien kautta! Pääsin kuin pääsinkin onnistuneesti vastailemaan vihdoin edellisen postauksen kommentteihin ja kirjoittamaan uutta postausta, sillä koneeni on nyt kiukutellut hyvät tovit kun onnistuin tähän masiinaan saamaan jonkinsortin viruksen, enkä edes jaksanut hetkeen yrittää avata muita ohjelmia kuin Facebookin. Tosin, edelleen tässä virus mättää ja toivottavasti saisin pian tämänkin kuntoon. Käynnykkäkin ihan muuskana, joten mitään kuvia on aika turhaa ollut yrittää ottaa ja nyt viikonloppuna se sanoi itsensä lähes lopullisesti irti. Väliaikaisen kännykän sain itselleni lainaan, mutta kun se sattuu olemaan tuollainen vanha Nokialainen taikakapula, niin sillä ei mitään hyviä kuvia räpsitä. Oman kännykkäni korjausta siis odotellessa tai kuvaajaa tallille mukaan.

Fanni on vietellyt aika leppoisaa elämää nyt hetken aikaa. Se alkoi kiukutella kauheasti satulan laitosta ja selästä muutenkin sekä "kaatui" kulmissa kovemmassa vauhdissa ihan törkeästi. Meillä kävi viime maanantaina 19.10. hieroja katsomassa tammuskan läpi ja jumejahan sieltä taasen löytyi. Ristiselän syvemmät lihakset ovat jumissa sekä toinen puoli hevosesta. Hieroja kuvaili banaaniksi. Fanni sai hieronnan jälkeen muutaman päivän tarhailulomaa, jonka jälkeen liikuteltu kevyesti ohjeiden mukaan pehmeällä pohjalla maastossa ja metsässä. Ensimmäisen kerran menin sen kanssa hierojan jälkeen itse ilman satulaa pikkuruisen metsälenkin ja se kulki kyllä todella tyytyväisenä ja rentona koko ajan, joten ainakin jotenkin auttanut hieronta ja hetkellinen lomailu. Ravissa se oli vielä seuraavina päivinä aika tönkkö takapäästään, mutta sunnuntaina vuokraajamme käydessä sen kanssa maastossa, oli se mennyt tosi rentona ja kivasti ravissakin. Alkaa siis paranemaan! Sillä on tallimme erään toisen hevosen kanssa uusi hieronta-aika ensi maanantaille (2.11), jolloin saataisi taas lisää jumeja auki kun ihan kaikkia ei viime kerralla saatu. Siihen asti taas mennään tammuskan jaksamisen mukaan, kunnes ollaan taas fiksumpia jumien tilanteesta.

Kuten varmaan huomasitte, blogi on saanut uuden ulkoasun! Suurkiitokset siitä kuuluvat Jessicalle! Itse olen ainakin todella tyytyväinen tähän :) 

Nyt kun ei tosiaan sitä kameraa ole niin on aikalailla tylsää kirjoitella näitä postauksia kuvattomina, joten laitelkaapas jotain postausehdotuksia ja -vinkkejä tulemaan! 

4 kommenttia:

 1. Liityin juuri lukijaksi, joten blogi on mulle vielä aika tuntematon, mutta mua ainakin kiinnostaisi lukea, millaisia tehtäviä ja harjoituksia yleensä ratsastaessa teet ja kaikki maastakäsittelypostauksetkin on mielenkiintoisia! :) Uusi ulkoasu on kyllä todella hieno!

  Nelistelyä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tervetuloa lukijaksi :) ! Voisin toteuttaa tuollaisen postauksen joku päivä! Kiirtos vinkistä :P

   Poista
 2. Ketä hieroja teillä on käynyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on käynyt Maarit Mäkipää (fascia-hoito, tosin lopettanut toimintansa), Nina Paloposki ja Sonja Koivu :) Kaikista olen tykännyt kyllä ja osanneet hyvin hommansa ja ovat tehneet kaiken rauhassa kyttäämättä kelloa.

   Poista