maanantai 27. lokakuuta 2014

Otsikkoa ei keksitty...

Hiukan on taas aikaa viereähtänyt ennenkuin pääsin koneelle postailemaan. 

Oltiin viikonloppu äidin, Janinan ja koiramme Veetin kanssa Kotkassa mökkeilemässä. Oli aikamoinen tuuli ja viileä ilma koko viikonlopun, mutta ihan eipä se haitannut kun puki päälle kunnolla. Käytiin myös sienestämässä, mutta kahden päivän saalis oli kyllä todella heikko. Saatiin vain pannullinen sieniä niin, että jokainen sai hiukan ruuan kanssa. Veeti mennä viuhotti pitkin metsiä vapaana ja olikin illalla aina aivan poikki kun syöksyi valtaamaan mun sängyn. On se hölmö piski. Saunomaankin päästiin kahteen kertaan! Kyllä se mökkisauna voittaa kotisaunan, ihanan rentouttavaa. Pestiin myös itsemme sadevedellä ja mulla pehmeni hiukset todella todella paljon kun taas normaalisti ne ovat ihan kuivat ja katkeilevat :)  Ihan mahtava, rentouttava viikonloppu takana!



Fannin kanssa ei olla ihmeempiä touhuiltu, muutakun menty sänkkärillä paljon. Kaverini Noora kävi nyt viikonlopun liikuttamassa tamman kun meistä kumpikaan ei päässyt. Oli kuulemma mennyt kivasti, mutta maastossa oli nähnyt mörköjä. Fanni sai viikonloppuna myös taas tuliterät popot koipiinsa. 

Noora ja Fanni noin viikko sitten
Tänään oltiinkin Hennan kanssa maastolenkillä. Oli niin hämärää jo, että puettiin kunnon heijastinvarustus ja ilmeisesti meidät näki jo kaukaa kun autotkin tosi upeasti hidasti/väisti kohdalla. Fanni oli tosi kiva ratsastaa, vaikka alkumatkasta näki penkoissa mörköjä ja oli jännittynyt. Rentoutui kuitenkin lopuksi kivasti. Lähempänä kotia olisi vauhtia taas löytynyt ;) Pollet jäivät lenkin jälkeen sisälle kun oli jo niin pimeää ulkona ja saivat myös matolääkkeet tänään. 



Alla video matolääkkeen jälkeisistä tunnelmista ja kun Nosse sai vastapäätä porkkanan niin sekös Fannia harmitti.



Blogiin on myös tullut hieman muutoksia, kuten olette varmaan huomanneet. Nimi on vaihtunut edellisestä My Life With F -nimestä Todistettavasti tulinen -nimeen. Alkoi ärsyttämään ihan huolella tuo edellinen niin oli pakko vaihtaa. Nykyinen nimi tulee pääosin suomennettuna Fannin oikeasta nimestä, mikä kyllä sopii tuolle elukalle aika hyvin ettenkö sanoisi. Uusi bannerikin saatiin ja ulkoasua on muokkailtu. Hieman on vielä keskeneräinen, kun en löytänyt sopivaa taustaa tuon bannerin kanssa vielä. 

Mitäs tykkäätte uudistuneesta ulkoasusta?


Pahoittelen huonolaatuisia Iphonella otettuja kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti