keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Joka osaa, se tekee. Joka ei osaa, opettaa.


Kyllä on taas kiirettä pitänyt, perjantaina juhlittiin mun synttäreitä meillä vähän myöhässä, mutta kivaa oli ja hyvä porukka ja tulihan siinä vähän maisteltua.
Lauantaina käytiin katsomassa kavereiden kanssa Maskun paikallisessa Tommi Läntistä ja älyttömän hauskaa oli kivassa porukassa. Tosin Tommi ei kyllä ollut niin mahtava kuin odotin...
Sunnuntaina taasen lähdettiin äitin kanssa katsomaan omaa asuntoa mulle, ja löydettiinkin tosi kiva yksiö ja rauhallisella paikalla. Vuokranantajat älyttömän mukavia ja joustavia ihmisiä, olivat kuin olisivat tunteneet meidät aiemminkin:) Lupasivat ilmoittaa alkuviikosta kenelle kämpän vuokraavat, mutta kas kummaa, soittivat mulle heti sunnuntai illalla päätöksestä. Meinasin hypätä kattoon kun sain kuulla, että ovat valinneet minut vuokralaiseksi! Muutto on siis 9. helmikuuta, jotta saan tällä paikkakunnalla päiväkotijakson työharjoittelun tehtyä loppuun, ettei mene kulkemiset niin hankalaksi kun vuorot vaihtelevat ja mullahan ei tosin vielä ajokorttia ole.
Kävin sitten eilen kirjoittamassa vuokrasopimuksen, jonka jälkeen käytiin äitin kanssa Ikeassa ja Biltemassa ostamassa mulle vähän kaikenlaista tarvittavaa uuteen asuntoon. Jotenkin tuntuu hassulta ja oudolta muuttaa pois kotoa, ei sitä uskoisi itsekkään, mutta tosi onnellinen ja iloinen olen, ja pääsehän aina äitin luokse käymään ja saunomaan ja muuta kun on suhteellisen lyhyt matkakin(:

Palataan taas alkuviikkoon, Fanneiluun. Maanantaina pääsin työharjottelusta vasta varttia vaille viisi, ja äiti nappasi mut töistä suoraan kotiin syömään, jonka jälkeen lähdettiin tallille. Oli jo aika pimeää, mutta onneksi kentällä on valo ja päätinkin mennä Fampulan kanssa kentälle kun itse en ole viikonloppuun kerennyt tai no, kyennyt tallille lähtemään ja ratsastamaan, joten Janina on liikuttanut neitiä.
Fanni oli ihan mahtava kentällä, eikä enää ontunut laisinkaan, ilmeisesti oli revähtänyt tms se koipi. Tehtiin paljon käyntityöskentelyä, harjoiteltiin pysähdyksiä ja peruutuksia. Neiti kuunteli tosi hyvin ja kulki oikeinpäin. Ravissa taas kaahotti, mutta pidätteillä ja ravi-käynti vaihdoilla rauhottui hieman. Tuntuu ettei tuolla kopukalla energia vähene ikinä ;). Nostin laukatkin toiseen suuntaan pari kertaa, mutta hieman on taas työstämistä tuossa laukannostossa, vaiko lienee liian pieni tila kun ei olla ennen nykyiselle tallille muuttoa oikein treenailtu rajatulla kentällä vaan pellolla. Jokatapauksessa, tyytyväinen olin tähän päivään ja neiti hikosikin hiukan, joten heitin sille vielä yöksi loimen kun jäivät sisälle.

Tänään olisi ollut aivan järjettömän hieno ilma ratsastaa ja oikein hingun tallille, mutta niinpä niin, tietenkin mulla on autokoulun toiseksi viimeiset teoriatunnit ja illalla kaikenmaailman lomakkeiden täyttöä kotona, voi rähmä! Janina ja äiti siis menevät tänään.
Ajattelin laatia Fannille jonkunlaisen muunneltavissa olevan viikottaisen liikutusohjelman , mutta en ole vielä saanut pähkäiltyä sitä loppuun saakka, joten saatte hieman odotella.

Huomenna menen luultavasti tallille itse Katjan kanssa ja lupaan ottaa kameran mukaan, jotta saatte kuviakin katseltavaksi! Pahoittelen kuvatonta postausta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti