sunnuntai 9. joulukuuta 2012

" You think that you can take me on ! "

Kiirettä on taas pitänyt etten ole kerennyt kirjottelemaan, enkä oikeastaan käymään pahemmin tallillakaan :(. Itsenäisyyspäivänä oli pikkuveljeni synttärit ja tulin vasta aamulla kotiin todella väsyneenä, joten jouduin ottamaan pienet päikkärit, jonka jälkeen leivoin Angry Birds kakun pikkuveljeni synttäreille, jollon silloinkaan en kerennyt tallille.

Nyt en muista päivää, mutta joka tapauksessa oltiin Hennan ja Nossen kanssa maastoilemassa n. tunnin lenkki. Fanni käyttäytyi loppujen lopuksi tosi nätisti, mitä en olisi ihan uskonut siitä energiapallosta. 
Ravailtiinkin hiukan verran, ja Fanni puhkui eteenpäin intoa täynnä ja meikäläinen siellä selässä yritti pidellä sitä sopivassa tempossa. Koittihan se välillä nostaa laukkaakin ja kun mulla meni pasmat ihan sekaisin kun en enää tiennyt mitä askellajia koni allani kulkee kun oli sen sortin räpellystä, että pohdin, pitäisikö keventää, istua vai olla edes täällä selässä. Noh, hyvin se loppujen lopuksi meni ja sain neidin hetkellisesti ravaamaan nätisti, jonka jälkeen loppumatka olikin kävelyä. Pakkasta oli jonkun verran ja naama oli ihan jäässä kun päästiin takaisin tallille.

Lauantaina eli eilen, käytiin Janinan ja Hennan kanssa joululahjaostoksilla, ei jumantsuikka miten vaikeaa se onkin, eikä edes vielä kaikkia lahjoja ostettu, mutta saatiin sentään suurinosa ostettua!
Jouluostosten jälkeen Henna heitti minut ja Janinan tallille, ja haettiin Fampula ja Nosse tarhasta, kun Henna ei kerennyt Nossea liikuttamaan niin Janina lupautui liikuttamaan. 
Käytiin vain noin 20 minuutin mittainen pääosin kävelylenkki, hiukan ravia kuitenkin, koska alkoi tulla jo pimeää niin ei olisi ollut järkeä lähteä noille pimeille teille ilman valoa, ainakaan Fannin kanssa. 
Eipä siinä sen kummempia, neiti puhkui taas intoa täynnä ja selvittiin tallille kuitenkin ongelmitta :)

TÄNÄÄN eli sunnuntaina kävin tekemässä iskällä ruokaa; uunilohta ja perunamuussia ja pelailin Janinan kanssa Wiitä, joka meni nauramiseksi koska en yhtään hallinnut sitä helkutan kapulaa !
Syömisen jälkeen lähdettiin tallille iskän ja Jansun kanssa ja päätin juoksuttaa Fannin, jonka Janina harjasi ja laittoi juoksenteluvalmiiksi sillä aikaa kun itse laitoin hepoille iltasapuskat valmiiksi ja laitoin karsinoihin lisää kuiviketta. 
Juoksutin Fannia "kentällä" ja sehän oli ihan riehumistuulella, hyppeli ja pukitteli, kuten alemmista videoista sen huomaa, meinasin itsekkin ottaa hieman osumaa. Eipä mulla siitä oikeastaan muuta sanottavaa, kun kaiken tästä juoksutussessiosta voitte itse katsoa alla olevista videoista:)!
Pahoittelen videoiden "laatua" kun iski taas tuo kurja pimeys, mutta eiköhän niistä jotenkin selvää saa, toivottavasti!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti