lauantai 29. lokakuuta 2016

Matkustelua ja muutama sananen karvakorvista

Olin viettämässä rentouttavan kesän viimeisen mökkireissun isovanhempieni kanssa Kotkassa. Lupauduin mennä auttelemaan pihahommissa vielä näin loppusyksystä, kun laittavat mökin talvikuntoon tällä viikolla ja mummilla on käsi kipsissä. Olin siis viime viikon tiistaista sunnuntaihin siellä.


Ilmat olivat onneksi todella kivat, eikä satanut yhtenäkään päivänä. Vesi oli todella alhaalla (-73cm) ja olihan meillä vähän vaikeuksia päästä laituriin sekä lähtöpäivänä pois laiturista.


Oli kaikenkaikkiaan aivan mahtava reissu! Tuli saunottua, haravoitua ja tehtyä muita pihahommia sekä tein myös elämäni ensimmäisen kranssin. Eihän siitä mikään mestariteos tullut, mutta harjoitus tekee mestarin.


 Syötetty on niin hyvin (kuten isovanhemmat aina tuppaavat tekemään), että varmaan on tullut viikon aikana muutama lisäkilo tuohon vyötärölle! Tosin, väliäkös tuolla kun talvi on tulossa ;)


Koska se on hyvinkin harvinaista, että reissut menisi ilman, että joku soittaa tuosta karvamakkarasta mitä se on taas tehnyt niin se tapahtui tälläkin kertaa. Neiti näppärä oli saanut aamulla jonkin sortin riehumiskohtauksen ja päättänyt pistää karsinan oven pirstaleiksi ja samalla saanut haavan takajalkaan sisäpuolelle. Vuokraajamme soitteli minulle siitä ja annoin ohjeet kuinka toimia. Onneksi ei ollut paha haava, joten se saatiin ihan putsauksella ja tuolla haavaspraylla umpeen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti