tiistai 3. kesäkuuta 2014

Laidunkausi avattu!

Taas pienen postailutauon jälkeen pääsin vihdoinkin taas koneelle. Ihmeempiä ei ole tapahtunut, joten hypätään suoraan tähän viikonloppuun :)

Lauantaina mentiin päivällä tallille ja tehtiin iltatalli valmiiksi sekä pakattiin autoon hevosten tavarat. Jouduttiin tekemään kaksi reissua, sillä eihän noiden kahden (Nossen ja Fannin) tavarat mahtuneetkaan yhteen autolliseen. Aikamoinen homma. 

Tavararallin jälkeen liikutettiin hevoset pikaisesti kentällä ja siivottiin tarhat. 


Sunnuntaina suunnistettiin tallille iltapäivällä. Henna olikin jo kerennyt tallille ennen minua ja Janinaa kun meillä tuli pieniä vastoinkäymisiä ennen lähtöä, joten hevoset olivat jo muuten valmiina lukuunottamatta suitsia ja Henna oli tyhjentänyt karsinat. 

Janina ja Henna lähtivät ratsastamaan hevosia laitumelle pidemmän lenkin kautta, jotta karvakamut saivat purkaa energiaansa kunnolla. Itse nappasin autoon kaikki tallille jääneet tarvittavat tavarat, kuten harjat, riimut yms, jonka jälkeen ajoin laitumelle järjestelemään tavaroita ja odottamaan ratsukkojen saapumista. 

Eipä siinä sen kummempaa, hoidettiin hevoset lenkin jälkeen ja päästettiin karvakamut laiduntamaan ja lihomaan :)iloinen kaksikko :3Nyt eilen ja tänään ollaan maastoiltu, mutta koitetaan mennä joku päivä etsimään joku kiva viljelemätön pelto, missä pääsisi tuuppailemaan ja kuvailemaan :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti