keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Tekemisen puute ei ole tullut kyseeseenkään tänään!

Olin heti töiden jälkeen tänään tallilla, kun tallinomistaja nappasi minut siitä kyytiin ja lähdettiin sitten tallille päin, kun  oltiin sovittu, että mennään tänään yhdessä lenkille.
Hain Fannikan tarhasta ja harjasin neidin. Vihaan karvanlähtö aikoja kun on itse ihan karvaa täynnä ja harjaaminen on rasittavaa kun karvaa pöllyää joka suunnassa ja lisää tulee joka harjanvedolla. Noh, mutta kuitenkin, lähdettiin sitten tekemään noin 3-4 km lenkki ja Fannilla oli taas puhtia yrittää juosta jatkuvasti ja sainkin pidätellä vähän väliä sitä, jotta pysyy käynnissä.
Laukkailtiin ja ravailtiin muutaman kerran aika pitkiä pätkiä ja Fanni oli intoa täynnä ja olisi vain halunnut mennä täysillä. Ihan mukava lenkki oli, ja kotiinpäin sain jo käveltyä pitkin ohjin kun neiti tajusi vihdoin ja viimein, että nyt kuuluu kävellä. Kuivattelin neidin suurimmat hiet fleeceen ja pyyhkeeseen jonka jälkeen laitoin sille niskaan kuivan fleecen ja sadeloimen kaulakappaleella ja heitin takaisin tarhaan, jonka jälkeen siivottiin vielä karsinat ja tehtiin ilta talli valmiiksi :)

Me näytetään tältä ilman esteitäkin !



Kun pääsin kotiin tallilta, siinä kuuden maissa, kekkasin, että mehän voitaisi lähteä äitin ja Janinan kanssa Börjesille pikku-ostoksille kun mullakin on rahaa ja ei olla pitkään aikaan käyty, tosin Fanniltakin uupuu tavaroita. Olin ihan haltioissaan kun pääsin sinne, heppatavaraa joka puolella ja teki mieli viedä kaikki kotiin! :D
Mukaan tarttui kuitenkin alessa oleva 400g täytteellä oleva toppaloimi, siihen kuuluva kaulakappale, lämpölinimentti, ruskea remonttiturpis, satulavyön pidennin meidän vatsapanssarivyöhön ja kimblewick kuolaimet suoralla suuosalla jossa kielentila, saa nähdä kuinka toimii kun päästään koittamaan viimeistään lauantaina ! :)

Tämmönen loimi ja kaulakappale


Tämmönen turpis




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti